Baltic Dental Services Logo

Tjenester


Våre Tjenester

Riga - Europas nyeste medisinske turismedestinasjon.

Nå er det ingen hemmelighet lengre. For ti år siden var det ikke mange som besøkte baltiske land som Latvia for deres tannhelsetjenester. Ting har endret seg og tusenvis av turister fra hele Vest-Europa og Skandinavia besøker nå vår vakre hovedstad Riga.

Hva som bringer dem hit, foruten utsøkt arkitektur, stor gjestfrihet, uberørt natur og vennlige mennesker, er sjansen til å spare mange penger på en rekke personlige tjenester, spesielt tannpleie.

Det er riktig! Akkurat som Ungarn og Polen har bygget en viktig del av deres turismeøkonomi rundt medisinsk og tannhelseturisme, så har også Riga blitt den nyeste «hotte» destinasjonen for reisende som søker en morsom ferie mens de nyter høy kvalitetstannpleie til overkommelige priser.

 
 

Komplett spekter av tannbehandlingsalternativer.

Baltic Dental Services er den raskest voksende tannklinikken i Baltikum. Årsakene er klare. I motsetning til store mega-klinikker og upersonlige dentalfabrikker som behandler deg som et tall, så vil hver pasient hos Baltic Dental Services bli behandlet som et medlem av vår egen familie. Kanskje det er derfor over 80 % av våre nye pasienter kommer fra fornøyde kundeanbefalinger.

Vi bruker kun den nyeste teknologien og materialer som sikrer deg full sikkerhet og komfort. Våre undersøkelsesrom og instrumenter møter de ultra-rene EU-standardene.

 
 

Hvis du har vært nødt til å utsette nødvendig tannbehandling på grunn av høye priser og lange ventelister, kan nå være det perfekte tidspunktet for å bestille en reise til Riga, og planlegge din avtale med en dyktig Riga tannlege på Baltic Dental Services.

Jeg inviterer deg til å besøke vår klinikk og oppleve bekvemmelighet, økonomi og tilfredsstillelse som kommer fra et vakkert Baltisk tannhelsetjenestesmil!