Baltic Dental Services Logo

Tjänster

"Mina tänder var i dåligt skick. Dr. Olga reparerade alla mina skadade kronor och monterade en ny brygga."
Knut, Tromsø

Tjänster

Riga, Europas nyaste destination för medicinsk turism.

Hemligheten är ute. För tio år sedan var det inte många som besökte baltiska länder, som Lettland, för sin tandvård. Nyligen har allt förändrats och tusentals turister från hela Västeuropa och Skandinavien besöker vår vackra huvudstad Riga.

Vad de får här, förutom utsökt arkitektur, stor gästfrihet, orörd natur och vänliga människor, är en chans att spara mycket pengar på en mängd olika personliga tjänster, framför allt tandvård.

Det stämmer! Precis som Ungern och Polen har byggt en viktig del av sina turismekonomier runt läkare och tandläkare, så har också Riga blivit ett nytt hett resmål för resenärer som söker en rolig semester samtidigt som de kan njuta av högkvalitativ och prismässigt överkomlig tandvård.

 
 

Kompletta dentala behandlingsalternativ

Baltic Dental Services är den snabbast växande tandvårdskliniken i Baltikum. Orsakerna är tydliga. Till skillnad från stora mega-kliniker, opersonliga tandvårdsfabriker som behandlar dig som ett nummer,behandlar vi på Baltic Dental Services varje patient som vi skulle en familjemedlem. Vi tar oss tid till att försäkra oss om att patienten ska känna sig trygg och omhändertagen,vilket de flesta tandläkare inte gör. Kanske är det därför över 80% av våra nya patienter kommer från hänvisningar från nöjda kunder.

Vi använder bara den senaste tekniken och materialen garanterar dig fullständig säkerhet och komfort. Våra undersökningsrum och dentala instrument klarar de mest rigorösa EU-normer

 
 

Om du har skjutit upp nödvändig tandvård på grund av höga priser eller långa väntetider, kan nu vara det perfekta tillfället att boka en resa till Riga och samtidigt boka ditt besök med en kunnig tandläkare på Baltic Dental Services.

Hjärtligt välkommen att besöka vår klinik och upplev ett vackert Baltic Dental Services leende. Vår glädje är att se till din bekvämlighet, ekonomi och tillfredsställelse medan vi skapar ditt vakra Baltic Dental Services leende!