Baltic Dental Services Logo

Hoidot


Palvelut

Riika on Euroopan uusin lääketurismin kohde.

Salaisuus on paljastunut. Kymmenen vuotta sitten monet eivät harkinneet Baltian maissa, kuten Latviassa vierailua hampaidensa hoitamiseksi. Viimeaikoina kaikki tämä on muuttunut, kun tuhannet turistit kaikkialta Länsi-Euroopasta ja Skandinaviasta vierailevat kauniissa pääkaupungissamme Riiassa

Poikkeavan arkkitehtuurin, vieraanvaraisuuden, kauniin luonnon ja ystävällisten ihmisten lisäksi heidät tuo tänne mahdollisuus säästää paljon rahaa useissa henkilökohtaisissa palveluissa, erityisesti hammashoidossa.

Tämä on totta!. Aivan kuten Unkari ja Puola rakensivat tärkeän osan turismiansa lääke- ja hammasturismin ympärille, myös Riika on löytänyt itsensä uusimpana kuumana kohteena matkaajille, jotka etsivät hauskaa lomaa ja haluavat nauttia samalla korkealuokkaisesta hammashuollosta.

 
 

Täydellinen valikoima hammashoidon vaihtoehtoja

Baltic Dental Services -hammasklinikka on nopeimmin kasvava hammasklinikka Baltiassa. Syyt ovat selvät. Toisin kuin suuret megaklinikat, persoonattomat hammastehtaat, jotka käsittelevät sinua kuin numeroa, Baltic Dental Services -hammasklinikalla hoidamme jokaista potilasta kuin perheemme jäsentä. Me käytämme työhömme lisäaikaa jota suurin osa hammaslääkäreistä ei halua käyttää. Ehkä tämän vuoksi 60% uusista asiakkaistamme tulee tyytyväisten asiakkaidemme kautta.

Käytämme vain viimeisintä teknologiaa ja materiaaleja varmistaaksemme täydellisen turvallisuuden ja mukavuuden. Hoitohuoneemme ja hammasinstrumenttimme täyttävät tarkimmat ultrapuhtaat EU-standardit.

 
 

Jos olet siirtänyt välttämätöntä hammashoitoa korkeiden hintojen tai pitkien odotusaikojen vuoksi, nyt saattaa olla täydellinen aika varata matka Riikaan ja varata tapaaminen ammattitaitoisen hammaslääkärin kanssa Baltic Dental Services -hammasklinikalla.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi ja kokemaan itse mukavuuden, säästäväisyyden ja tyytyväisyyden, jonka saat kauniin Baltic Dental Services -hammasklinikan hymyn luomisesta!